batik-logo-small
batik-logo-neu
Vse za sitotisk
Materiali in rešitve
menu

Barvni pigmenti

Pigmenti za nabarvanje vodnih silikonskih in plastisolnih sitotiskarskih past

Barvni pigmenti CHT

COLORMATCH barvni pigmenti služijo za nabarvanje vseh vodnih sitotiskarskih past za direktni in transferni tisk. Paleta obsega 27 barv. Razen

COLORMATCH 001 weiss, ki je anorganski pigment, so vsi ostali organskega porekla.

COLORMATCH FL barvni pigmenti izstopajo po živih, fluorescentnih niansah. Barvna paleta obsega sedem nians.

COLORMATCH PH 451 GRUEN pigment imenovan tudi LUNAR omogoča izdelavo efektov, ki v temi oddajajo svetlobo.

COLORMATCH GOT so izbrani barvni pigmenti za sitotisk na organski bombaž. Barvna paleta obsega 7 barvnih tonov.

COLORDUR barvni pigmenti za nabarvanje silikonske tiskarske paste. Paleta obsega 11 pigmentov. Pigmenti se ne morejo uporabiti v kombinaciji z vodnimi ali plastisolnimi tiskarskimi pastami.

 

Barvni pigmenti WILFLEX

PC pigmenti so barvni pigmenti pripravljeni za uporabo v plastisolnih tiskarskih pastah. Ne mešajo se z vodo in niso uporabni v vodnih sistemih. Poleg standardnih pigmentov so v ponudbi še PC NEON, PC FLUO in PC ELEKTRON.

EPIC PC barvni pigmenti so izbrani barvni pigmenti pripravljeni po EPIC tehnologiji. Paleta obsega 15 pigmentov.

Bleščice - glitri Svetlice na bazi aluminija 2110, 2120 in 2130 Svetlice na bazi poliesterne folije 2510, 2520 in 2530 Svetlice Iris 2510, 2520 Svetlice Deco poliester 2710, 2720, 2730, 27200, 28200 Svetlice Perl Široka paleta barv v vseh verzijah, zrnca velikosti 50, 100, 200 in več my, vmešavanje je možno v vodne, plastisolne in silikonske sisteme tiskarskih baz.

Efekti za posipavanje Steklene kroglice Stekleni gliter – drobci PVC kaviar PVC cilindri PVC ploščice Posebni efekti, ki jih dosežemo s posipavanjem na vodno ali plastisolno podlago na tekstilu. Po posipanju je obvezno fiksiranje lepila. Kroglice termoplasta, ki ga po posipavanju fiksiramo na material s taljenjem

Kovinske folije LAMINA Enobarvne folije Gliter folije enobarvne, večbarvne Večbarvne tiskane folije Folije za nalikanje na sitototiskarsko vodno ali plastisolno lepilo. Po nanašanju s sitom sledi sušenje in nalikanje v termo stiskalnici.