batik-logo-small
batik-logo-neu
Vse za sitotisk
Materiali in rešitve
menu

Toplotne stiskalnice

Ročne toplotne stiskalnice za majice

TERMOPRES A3 Elektromehanika Rugelj je ročna termo stiskalnica katere ogrevana plošča je velika 35*45 cm. Pritisk na spodnjo ploščo ustvarjamo z vzvodom na katerem je vijak za uravnavanje pritiska. Čas in temperatura sta nastavljiva in sicer čas do 99 sek. in temperatura do 250˚C.


Ročne toplotne stiskalnice za kape

TERMOPRES B6 Elektromehanika Rugelj je ročna termo stiskalnica s spodnjo in zgornjo ploščo oblikovano za transferiranje na kape, rokave oblačil i.p.. Pritisk gornje na spodnjo ploščo izvajamo preko ročice za zapiranje stiskalnice. Temperaturo in čas nastavljamo na digitalnem elementu in sicer čas do 99 sek, temperaturo do 250˚C. V ponudbi imamo tudi možnost dokupiti spodnjo in gornjo ploščo dimenzije 20*20 cm za transferiranje na manjše ravne tekstilne površine.


Pnevmatske toplotne stiskalnice

TERMOPRES NP 45 Elektromehanika Rugelj je pnevmatska termo stiskalnica, ki jo zapiramo ročno, ko pa je zaprta pnevmatski cilinder, ki se nahaja pod spodnjo ploščo le to pritisne ob gornjo in ustvari določen nastavljen pritisk. Temperaturo in čas nastavljamo na digitalnem elementu, pritisk stisnjenega zraka uravnavamo z reducirnim ventilom. Plošča stiskalnice ima dimenzijo 40*50 cm.